Dermal Anchor, Skindiver, Surface Piercings

You can choose dermal anchors for microdermal piercing of various shapes and sizes, suitable stone, crystal, and stoneless and shaped microdermal inserts and heads for them!
You will be satisfied with Skindiver® piercings and professional insertion. Surface piercings.
If you are a professional, you will find microdermal tools: holder for dermal anchor, tongs for microdermal stem and insert, dermal punch.

View:
Sort by:
View:
Sort by:

A legnagyobb minőségi ékszerválaszték microdermal talpakból, betétekből, Skindiver® piercingekből!
A Skindiver® gyártónk bejegyzett védjegye, a név védett terméknév.

Kizárólag orvosi titánból (G23) készült microdermal piercingtalpakat forgalmazunk, ezek beültetését szorgalmazzuk! Az orvosi acél microdermal talp ellenjavallott, hogy miért is, arról szól a tudomány. Itt nem az olcsó ár az elsődleges szempont! Ne hagyd, hogy orvosi acél talpat tegyenek beléd!

A microdermal (mikrodermál, egypontos piercing, dermal anchor - bőranker) és skindiver ("bőrbúvár") piercing-árak, valamint a hozzájuk tartozó szerszámok, kellékek kiskereskedelmi árai azért nem vonzóak, hogy így is kerüljük az otthoni barkácsolás ösztönzését!

Microdermal piercing rendelése esetén különös figyelmet kérünk a microdermal szára (belső, menetes) menetméretének, és a betét, fej (korong) szára menetméretének egyeztetésére!!!
A menetméreteknek egyezniük kell, amennyiben a két elem egy helyre kerül! Ezt a menetméretet pedig nem úgy adjuk meg más katalógus méretezési elve alapján, hogy milyen külső átmérőjű szárba való a korong, mert ebből még a menet méretéről semmilyen információhoz nem jutunk! Ezt bármilyen alapfokú iparostanfolyamon tudni kell!

A piercingek piacán előforduló microdermal-méretezési katyvaszért, és abból eredő félreértésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Bizonytalanság esetén tessék kérdezni!
Ezen piercingek behelyezésével is forduljanak szakemberhez, szalonokhoz, akik a viszonteladói regisztráció jóváhagyása utáni belépéskor nagykereskedelmi árainkat láthatják!