Gold Body Jewellery Webshop

Gold Piercings - Body Jewellery Webshop

Gold Body Jewellery Made to Your Needs! Choose Sizes, Gold alloy and Stone Colours - we make it for You!

Gold Piercings to order for Labret, Ear, Tragus, Helix, Intimate, Eyebrow, Navel Piercings. White Gold, Yellow Gold, Rose Gold rings, circular barbells, industial, nose ring, fake ring - Retail and Wholesale.

View:
Sort by:
View:
Sort by:

Arany Piercing Neked, ahogyan Te szeretnéd! Arany Piercing - Testékszer Webshop
Fehérarany, sárgaarany, rózsaarany (rosé/rozé) - orrpiercing (septum, nostril), szemöldök-, ajak-, tragus, helix, intim- és köldökpiercingek szúráshoz, vagy cseréhez.
Minden itt látható piercing fő anyaga arany (ötvözet), természetesen a bioplaszt (Bioplast®) szárú arany ajakpiercingek kivételével.
Amely testékszer opciójában választható, azt a darabot mind fehérarany, mind sárgaarany alapanyagból tudjuk szállítani 14 karátos (585 ezrelékes) aranyötvözetből. A kövek foglalt ciróniakövek, orrpiercing és bioplaszt szárú ajakpiercing esetében foglalt Swarovski kristályok.
A kínálatban szerepel arany ajakpiercing, szemöldökpiercing, orrpiercing, patkó- és köldökpiercing köves és kő nélküli kivitelben.
A piercingszár mérete (átmérője és hossza) viselője számára alapvető jelentőségű, ezért ezek nagy változatossága miatt mindig egyéni kívánság szerint, egyedi rendelésre készül a legtöbb arany testékszer.
Arany köldökpiercingek esetében nem javasoljuk az anyagtakarékos vékony (1,2 mm-es) szárat, amivel a legtöbb előre elkészített köldökékszer kapható!
Kizárólag 1,6 m-es vastagságú arany köldökpiercingszárat ajánlunk, ami rendelésre készül!
Az arany alapanyag magas ára miatt a vékony szárú piercingek árai olcsóbbak ugyan egy-kétezer forinttal, viszont a másik oldalon fizetendő pluszok akkor keletkeznek, amikor a köldök ráhúzódik a vékonyabb szárra, tehát a szúrt lyuk idővel összehúzódik.
Így ha egy normál méretű titán-, vagy acélszárú köldökékszerre váltana az arany köldökpiercing viselője, a minimum, hogy kényelmetlen lesz a következő ékszer, esetleg újra szúrás szükséges! Erről azok számolnak be, akik már túl vannak ezen az eseménysoron...
Azon rendelésre gyártott piercing elkészítését, amelyeket nem tartunk raktáron, a rendelés opciói szerint (méret, kőszín, aranyfajta), kb. 8-10 munkanapos határidővel vállaljuk, bonyolultabb esetben ez néhány nappal hosszabb lehet. Ennek megfelelően az automatikus megrendelés-értesítő levélen túl telefonon, vagy emailben egyeztetjük a szállítási időt. Ezért kérjük, a megrendelő adatainak pontos kitöltésére ügyeljenek!
Mivel az arany alapanyag ára napi jegyzés szerint változik, az aranypiercing árlista elemei is gyakran változhatnak rendelésre készített testékszer esetében.

Minden rendelésre gyártott aranypiercing hazai műhelyben, kézműves munkával készül.
Az 1 gramm feletti tömegű aranypiercingek (fehérarany, sárgaarany és rózsaarany esetében is azonosan) magyar hatósági fémjellel és gyártói/készítői névjellel ellátva kerülnek forgalomba.

Az 1 gramm alatti tömegű arany ékszerek, így a testékszerek is a hatósági fémjelzési kötelezettség alól mentesítettek, ezekben a gyártói, vagy forgalmazói névjel használata elegendő.