Shenmen, Migrén, Slim, Klimax – Közérzetjavító Piercingek

Shenmen, Migrén, Slim, Klimax Piercing - Közérzetjavító Piercing, Testékszer Webshop, Online Rendelés 

Legyen szó shenmen, migrén, klimax, vagy slim (fogyasztó, fogyi) piercingről, nálunk kiváló minőségű arany, titán, bioplaszt és orvosi acél piercing ékszereket találsz, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem hosszú távon is kényelmes viseletet biztosítanak. Tervezz velünk, legyen egyedi és tudatos a választásod, hogy piercinged minden nap örömmel viselt kiegészítőd legyen!

Ezen piercingek elhelyezéseinek nevei:
- Shenmen piercing, azaz flat piercing. Ajánlott piercing ékszer neve: talpas piercing, másként labret, vagy ajak piercing.
- Migrén piercing, vagy daith piercing. Ajánlott piercing ékszer neve: karika piercing (bármilyen: golyózáras, szegmenszáras, csuklós szegmenszáras (kapcsos)), patkó piercing, szemöldök piercing, vagy banán súlyzó (elterjedt angol nevén banana barbell).
- Klimax piercing, tehát forward helix piercing. Ajánlott piercing ékszer neve: talpas piercing, másként labret.
- Slim, vagy fogyasztó piercing, más néven tragus piercing. Ajánlott piercing ékszer neve: talpas piercing, másként labret, ajak.

Minden esetben fontos a megfelelő méretválasztás!
Kizárólag piercing (és egyéb) ékszerek forgalmazásával foglalkozunk, szúrásukkal nem!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

E kategóriában aszerint találod a piercing ékszereket, amilyen elnevezéseken bizalmat szavaztál az elméletnek, hogy egy, vagy több piercing segítségével az ékszerek esztétikai értékén túl fizikailag, mentálisan is jobban érezd magadat, javuljon az állapotod, közérzeted.
Ezek a piercingelhelyezések, piercingnevek az aktuális marketingtrend előtt is léteztek, ma is léteznek akkor is, ha azt mondják, nem. De!