Arany KöldökPiercing Ékszer Webshop

Arany KöldökPiercing Ékszer Webshop - AranyPiercing Köldökbe csak Neked! 

Arany köldökpiercingek egyedi igényeid szerint, testedre szabva - online rendelés egyéniségeknek!

A sárgaarany, fehérarany vagy rózsaarany (rosé/rozé) választható az arany ötvözetszíneiből, a megrendelő saját méretére készítjük a piercinget a köldök díszítésére, változatos, sok esetben ízlés szerint kombinálható kőszínekkel, alaphelyzetben 14 karátos (585 ezrelékes) aranyötvözetből.

AranyPiercing köldökbe, csak neked! Tervezd meg! A paramétereket Te választod az egyéniségedhez (szárméret, kőszín, milyen aranyból), mi elkészítjük! 

Egyes modellekből fülbevaló és medál is készíthető nyaklánchoz, hogy teljes legyen az ékszeres, piercinges szett!

18 karátos (750 ezrelékes) aranyból is készülhet a piercing, igény esetén napi árat, és az elkészítési időre egyedi ajánlatot adunk. Kérdezz, kérj ajánlatot ide kattinva

Nálunk pontosan megválaszthatsz minden méretet (szárátmérő, szárhossz, golyóméret), hogy komfortos legyen a piercingviselés.

Köldökpiercingeknél az 1,6 mm-es szárvastagságot ajánljuk! Ez a szúráshoz használt méret, szárátmérő. 

Azért nem javasolt a vékonyabb szár, mert a lyuk, a viselés helye összehúzódik, utána pedig kényelmetlen, vagy lehetetlen lesz újraszúrás nélkül bármilyen normál (1,6 mm-es) szárméretű köldökpiercing használata.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:
A helyenként kapható 9 karátos (375 ezrelékes) aranyötvözetből készült ékszer mind értékét tekinve, mind esetleges fémallegia esetén ellenjavallott.