Titán Piercing - Titán TestÉkszer (G23) WebShop

TitánPiercing-Rendelés - Testékszer (G23) Webshop, Online Rendelés
A titán piercing ideális mind kezdőpiercingnek, mind a sebgyógyulás utáni időszakra.
Aki angolul ismeri fel, annak titanium, nem pedig titánium!
Titán köldökpiercing, orrpiercing, septum piercing, microdermal, skindiver, ajakpiercing, flat/shenmen, tragus, helix, szépségpont, industrial, szemöldökpiercing, daith/migrén piercing, nyelvpiercing, karika, patkó, szegmenszáras karika, fülpiercingek, fülbevalók, intim piercingek rendelhetők gyors szállítással.

Fémallergia, fémérzékenység (leggyakrabban nikkelérzékenység) esetén a titán és arany mellett a bioplaszt (Bioplast®) piercingek, testékszerek kifejezetten ajánlottak! 
Bioplaszt (Bioplast®) PiercingekArany piercingek a szövegre kattintva azonnal láthatóak!

A titán neve angolul 'titanium', "Hunglish" nyelven (magyar angolul) 'titánium'. Tessék figyelni a keresésnél!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Ha ismert nikkelallergiája van, titánpiercing lehet a megoldás! Használjon megbízható forrásból származó, kiváló minőségű titánpiercinget, és nincs mitől előjönnie a fémallergiának!

A nálunk kapható titánpiercingek teljes egészében G23-as titánötvözetek, nem pedig titánbevonatú (pvd titanium plated) orvosi acélok! Utóbbiaktól tartózkodunk, mert mint minden anyag, így a titánbevonat is kopik, tehát viszonylag rövid idő alatt találkozik a bőr az orvosi acéllal, ami az alacsony nikkelkiválás ellenére nikkelérzékenyek számára előnytelen! A titán, illetve titánbevonatú piercingek ára is értelemszerűen, jelentősen eltér egymástól! Az említett tényt egyes forgalmazók gyakran elhallgatják az olcsó árak mellől, mely tény alkalmas a vásárlók megtévesztésére.

A piercingek (testbe ültethető ékszerek) anyagai között második leggyakoribb a titán (angolul titanium) és ötvözetinek alkalmazása (az implantológiában leggyakoribb).

A titán (titanium) biokompatibilitása a felszínén létrejövő passzív rétegen alapul. Ez a fedőréteg titán-oxidból áll, és kerámiajellege van. Tulajdonképpen ez a hordozója a biokompatibilis tulajdonságoknak. Szabad titánionok nem állnak rendelkezésre.

[Periimplantáris (a beültetett implantátum körüli) szövetek vizsgálata során kiderült, hogy a titán nem teljesen oldhatatlan, hanem kimutathatóan jelen van. A pácienseknél mégsem voltak fellelhetők sem szövettanilag, sem klinikailag a gyulladás jelei. Ez bizonyítékul szolgálhat ahhoz, hogy a kibocsátott anyagok mennyisége és minősége felelős a test saját reakcióiért. Titánnal szembeni allergia ugyancsak nem ismert. Ezért különösen allergiás betegek kezelésénél fontos és indikált a titán alkalmazása.]

Felhasznált irodalom:
A titán orvosi és fogorvosi alkalmazása c. cikk Dental Hírek VII. évf. 2003. 7. szám.

Profilunkból adódóan, fentiekből következik fémallergiásoknak, fémérzékenyeknek (nikkelérzékenyeknek) a titán piercing (testékszer) ajánlása!

Titán piercing (és ékszer) anyagaként leghasználatosabb (a tiszta titánon kívül [még van néhány ilyen darabunk]) a TiAl6V4 (Grade 23 azaz G23 minőségi osztályú) ötvözet, mely 6 tömeg% alumíniumot (Al) és 4 tömeg% vanádiumot (V) tartalmaz a piercing, ékszerek (és az implantátumok) mechanikai tulajdonságainak javítása érdekében. Ez egyben a fogászati implantátumok leggyakoribb anyaga. 

Az exkluzív Crystal Evolution köldökpiercingek kizárólag titán (G23) szárral kaphatók!

A webshop és nagykereskedés titánpiercing kínálata: foglalt köves titán orrpiercing, szemöldökpiercing (banán, daith/migrén piercing), titán karika és patkópiercing, ajakékszerek, szépségpont, köves ajakpiercing, nyelvpiercing, köldökpiercingek, mikrodermál (microdermal) piercing talp és betétek, skindiver testékszerek, titánstift bioplaszt szárhoz.