Microdermal, skindiver, surface piercing

Microdermal, skindiver, surface/bőrfelszín alatti piercingek

Microdermal-eszközök: talpbehelyező, fogó a szárhoz, betéthez, dermal punch/bőrlyukasztó.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A legnagyobb ékszerválaszték microdermal talpakból, betétekből, SkindiverR piercingek!

A SkindiverR gyártónk bejegyzett védjegye, a név védett terméknév.

Kizárólag orvosi titánból (G 23) készült microdermal piercingtalpakat forgalmazunk, ezek beültetését szorgalmazzuk! Az orvosi acél microdermal-talp ellenjavallott, hogy miért is, arról szól a tudomány. Itt nem az olcsó ár az elsődleges szempont! Ne hagyd, hogy orvosi acél talpat tegyenek beléd!

A microdermal (mikrodermál, egypontos piercing, dermal anchor - bőranker) és skindiver ("bőrbúvár") piercing-árak, valamint a hozzájuk tartozó szerszámok, kellékek kiskereskedelmi árai azért nem vonzóak, hogy így is kerüljük az otthoni barkácsolás ösztönzését!

Microdermal piercing-rendelés esetén különös figyelmet kérünk a microdermal szára (belső) menetméretének, és a betét (korong) szára (külső) menetméretének egyeztetésére!!! A menetméreteknek egyezniük kell, amennyiben a két elem egy helyre kerül! Ezt a menetméretet pedig nem úgy adjuk meg más katalógus méretezési elve alapján, hogy milyen külső átmérőjű szárba való a korong, mert ebből még a menet méretéről semmilyen információhoz nem jutunk! Ezt bármilyen alapfokú iparostanfolyamon tudni kell!

Csak online rendelést fogadunk el, mivel ott nyoma van mindezeknek! Bizonytalanság esetén kérjük, tessék kérdezni!

A piacon előforduló microdermal-méretezési katyvaszért, és abból eredő félreértésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk!



Ezen piercingek behelyezésével is forduljanak szakemberhez, szalonokhoz, akik a viszonteladói regisztráció jóváhagyása utáni belépéskor nagykereskedelmi árainkat láthatják!