Aranypiercing - Testékszer Webshop

AranyPiercingek Neked, a Te igényeidre szabva! Aranypiercing - Testékszer Webshop

Te kitalálod, hogy mit szeretnél, milyen legyen, mi elkészítjük! 

Fehérarany, sárgaarany, rózsaarany (rosé/rozé) - orrpiercing (septum, nostril), szemöldökpiercing, ajakpiercing, labret (szépségpont), tragus, helix (fülpiercing), intim- és köldökpiercing szúráshoz, vagy cseréhez.

Arany orrpiercing, orrkarika teljes, szegmenszáras és tárcsás, hamis (fake) piercing kivitelben! Online rendelés, aranypiercing webshop.

Légy kommunikatív, segítünk a megfelelő méretek kiválasztásában!

Azonnal, raktárról szállítva, vagy egyéni igényeid szerint, hazai műhelyben méretre, általad választott arany- és kőszínnel elkészítve!

Az aranypiercingek magyar hatósági fémjellel és/vagy gyártói névjellel ellátottak!

Fémallergiásoknak, fémérzékenyeknek (nikkelérzékenyeknek) a titán és arany mellett a bioplaszt (Bioplast®) piercingek, testékszerek kifejezetten ajánlottak! 

Titánpiercingek, Bioplaszt (Bioplast®) Piercingek a szövegre kattintva azonnal láthatóak!

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

AranyPiercing Neked, ahogyan Te szeretnéd! Aranypiercing - Testékszer Webshop

Fehérarany, sárgaarany, rózsaarany (rosé/rozé) - orrpiercing (septum, nostril), szemöldök-, ajak-, tragus, helix, intim- és köldökpiercingek szúráshoz, vagy cseréhez.

Minden itt látható piercing fő anyaga arany (ötvözet), természetesen a bioplaszt (Bioplast®) szárú arany ajakpiercingek kivételével.
Amely testékszer opciójában választható, azt a darabot mind fehérarany, mind sárgaarany alapanyagból tudjuk szállítani 14 karátos (585 ezrelékes) aranyötvözetből. A kövek foglalt ciróniakövek, orrpiercing és bioplaszt szárú ajakpiercing esetében foglalt Swarovski kristályok.
A kínálatban szerepel arany ajakpiercing, szemöldökpiercing, orrpiercing, patkó- és köldökpiercing köves és kő nélküli kivitelben.

A piercingszár mérete (átmérője és hossza) viselője számára alapvető jelentőségű, ezért ezek nagy változatossága miatt mindig egyéni kívánság szerint, egyedi rendelésre készül a legtöbb arany testékszer.
Arany köldökpiercingek esetében nem javasoljuk az anyagtakarékos vékony (1,2 mm-es) szárat, amivel a legtöbb előre elkészített köldökékszer kapható!

Kizárólag 1,6 m-es vastagságú arany köldökpiercingszárat ajánlunk, ami rendelésre készül!

Az arany alapanyag magas ára miatt a vékony szárú piercingek árai olcsóbbak ugyan egy-kétezer forinttal, viszont a másik oldalon fizetendő pluszok akkor keletkeznek, amikor a köldök ráhúzódik a vékonyabb szárra, tehát a szúrt lyuk idővel összehúzódik.

Így ha egy normál méretű titán-, vagy acélszárú köldökékszerre váltana az arany köldökpiercing viselője, a minimum, hogy kényelmetlen lesz a következő ékszer, esetleg újra szúrás szükséges! Erről azok számolnak be, akik már túl vannak ezen az eseménysoron...
Azon rendelésre gyártott piercing elkészítését, amelyeket nem tartunk raktáron, a rendelés opciói szerint (méret, kőszín, aranyfajta), kb. 8-10 munkanapos határidővel vállaljuk, bonyolultabb esetben ez néhány nappal hosszabb lehet. Ennek megfelelően az automatikus megrendelés-értesítő levélen túl telefonon, vagy emailben egyeztetjük a szállítási időt. Ezért kérjük, a megrendelő adatainak pontos kitöltésére ügyeljenek!
Mivel az arany alapanyag ára napi jegyzés szerint változik, az aranypiercing árlista elemei is gyakran változhatnak rendelésre készített testékszer esetében.

Természetesen, a megrendelő mindig a rendelésekor érvényes áron kapja az ékszert!

Minden rendelésre gyártott aranypiercing hazai műhelyben, kézműves munkával készül.
Az 1 gramm feletti tömegű aranypiercingek (fehérarany és sárgaarany esetében is azonos) magyar hatósági fémjellel és gyártói/készítői névjellel ellátva kerülnek forgalomba.

Az 1 gramm alatti tömegű arany ékszerek, így a testékszerek is a hatósági fémjelzési kötelezettség alól mentesítettek, ezekben a névjel használata elegendő.