Piercing - Testékszer Webshop, Online Rendelés és Nagyker

Divatot teremtünk a piercing világában!
Testékszerek a világ élvonalából! Online rendelés piercingeseknek, piercingviselőknek.
Viszonteladóknak, ékszerüzleteknek, tetováló- és piercingszalonoknak, piercinges szakembereknek nagykereskedelem. (Feltételek: vállalkozás, abban szakirányú tevékenységi körök megléte.)

Piercing-testékszer webshop: kiváló minőségű, innovatív, trendteremtő piercingekkel, online vásárlás csak igényes egyéni vásárlónak és viszonteladónak (piercinges/piercer, ékszerbolt)! 

Orvosi acél ('orvosi fém'), titán, akril, bioplaszt (Bioplast®), arany piercingek rendelése.
Piercereknek, szalonoknak eszközök, szerszámok.
A Bioplast® védett terméknév!

Bioplaszt orr piercing
Bipolaszt köldök piercing
Közérzetjavító piercing
Migrén piercing
Nostril piercing
Orrcimpa piercing
Sárgaarany piercing
Shenmen piercing
Titán piercing
Szűrés törlése

Body piercing webshop, online katalógus, kis- és nagykereskedés

A legjobb helyen jár, ha eredeti és különleges testékszer a vágya! Unikális, egyedi testékszerek, máshol nem található színválasztékú, kőméretű, egyedi fazonú piercingek, megbízható minőség!

Mert nem mindegy, mit hordasz a testedben!

A Hallmark Piercing és Ékszer online piercing shop és online nagykereskedés kínálatában a világ egyik legelismertebb, leginnovatívabb, legkiválóbb minőséget előállító gyártója által készített  testékszerek szerepelnek! A webshop köves alapékszerei is Swarovski kristályokkal készülnek! A piercingek gyártója a Swarovski cég regisztrált partnere, így biztosított, hogy a kristályok eredeti minőségét és csillogását kapják vásárlóink.

Viszonteladóknak, piercing- és tetoválószalonoknak a piercing és testékszer nagykereskedelmi árak eléréséhez, nagyker. feltételekhez, a viszonteladói piercingrendelés elküldéséhez előzetes regisztráció szükséges! Kérjük az adatok pontos kitöltését! Az így létrehozott profil jóváhagyásáról annak elbírálása után értesítést küldünk! (Nem automatikus!)

A piercingek, testékszerek vásárlása az esztétikai igények kielégítésén túl a megfelelő anyag, méret, elhelyezhetőség szempontjából is körültekintést igényel, így javasoljuk szakember tanácsait is igénybe venni!

Olcsó testékszer? Alacsony piercingárak? "Nem vagyok olyan gazdag, hogy mindenből a legolcsóbbat vegyem!" Ismerős ez? Ezek a kategóriák kizárólag a piercing minőségének (menetek, kő foglalt vagy ragasztott, kiesik, nem esik ki), kidolgozásának, szerkezetének, anyagának, funkcionalitásának, egyediségének, tartósságának, nem utolsó sorban az eladó vásárlóbarát szemléletének halmaza alapján értékelhetőek. Ami ezek alapján megéri az árát, az egyben olcsó is volt! Tehát olcsó piercing az lesz, amiből nem kell ésszerű időn belül másikat venni, mert elromlott, vagy nem megfelelő, stb.

A testékszerek a piercingek fajtáinevei, főbb elhelyezési módjai, helyei (ajak, száj, fül, intim, köldök, bőrbe ültethető [microdermal, skindiver], nyelv, orr, szemöldök), majd pedig a piercingek anyagai (orvosi [sebészeti] acél, titán, bioplaszt [Bioplast®], ezüst, arany) szerint csoportosítottak, így a főbb keresési szempontok alapján a piercing shop kínálatában megtalálható minden testékszer több kategóriában is előfordul az online shop felületén.

A bioplaszt kivételével minden említett, általunk forgalmazott fém (és ötvözetei) orvosi fém. Ennek a mondatnak pedig nem zavarkeltés, hanem egyértelműsítés a célja! A köznyelvben orvosi fém a sebészeti rozsdamentes acél, vagy orvosi acél (surgical steel).

Kérjük, rendelés alkalmával figyeljenek a megfelelő méretekre, mivel a testékszer higiéniai, egészségügyi okok miatt a vissza nem szolgáltatható termékek körébe tartozik, így nem vonatkozik rá az elállási jog! (Csak bontatlan csomagolású termék esetén, amennyiben ilyen a kiszerelés!)

Piercingrendelés esetén (a webáruház [online katalógus] készletében nem található, speciális méret-, egyéb igény esetén, tőlünk történő megrendeléskor) a megrendelt testékszer a gyártótól jó eséllyel egy-másfél hónapon belül megérkezik, valamint a kifogyott színek, piercingméretek pótlására is ennyi időnként kerül sor.

Egyes speciális piercingek ára mérettől függően változhat! Nem inflálódó, korrekt piercingárak (az ezüstfejjel készült köldökpiercingek ára, valamint az aranypiercingek ára az ezüst és arany tőzsdei jegyzésétől függően változhatnak)!

Online vásárlás során egyéni vásárlóinknak adataikat elegendő a rendelés elküldésekor megadniuk, bár a regisztráció alkalmával a hírlevél kérésével később aktuális információkhoz juthatnak! Szállítási információk a főoldalon találhatók.