Microdermal Talpak, Betét, Fej, Skindiver, Surface Piercing

Változatos alakú, és méretű microdermal talpakat, hozzájuk menetméretben is megfelelő, kompatibilis köves, kristályos, valamint kő nélküli, és figurás microdermal betéteket, fejeket választhatsz!  
Skindiver® ("bőrbúvár") piercingekkel, profi behelyezéssel elégedett leszel. Surface/bőrfelszín alatti piercingek.
Ha profi vagy, találsz microdermal eszközöket: talpbehelyezőt, fogót microdermal szárhoz, betéthez, dermal punch/bőrlyukasztót.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A legnagyobb minőségi ékszerválaszték microdermal talpakból, betétekből, Skindiver® piercingekből!
A Skindiver® gyártónk bejegyzett védjegye, a név védett terméknév.

Kizárólag orvosi titánból (G23) készült microdermal piercingtalpakat forgalmazunk, ezek beültetését szorgalmazzuk! Az orvosi acél microdermal talp ellenjavallott, hogy miért is, arról szól a tudomány. Itt nem az olcsó ár az elsődleges szempont! Ne hagyd, hogy orvosi acél talpat tegyenek beléd!

A microdermal (mikrodermál, egypontos piercing, dermal anchor - bőranker) és skindiver ("bőrbúvár") piercing-árak, valamint a hozzájuk tartozó szerszámok, kellékek kiskereskedelmi árai azért nem vonzóak, hogy így is kerüljük az otthoni barkácsolás ösztönzését!

Microdermal piercing rendelése esetén különös figyelmet kérünk a microdermal szára (belső, menetes) menetméretének, és a betét, fej (korong) szára menetméretének egyeztetésére!!!
A menetméreteknek egyezniük kell, amennyiben a két elem egy helyre kerül! Ezt a menetméretet pedig nem úgy adjuk meg más katalógus méretezési elve alapján, hogy milyen külső átmérőjű szárba való a korong, mert ebből még a menet méretéről semmilyen információhoz nem jutunk! Ezt bármilyen alapfokú iparostanfolyamon tudni kell!

A piercingek piacán előforduló microdermal-méretezési katyvaszért, és abból eredő félreértésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Bizonytalanság esetén tessék kérdezni!
Ezen piercingek behelyezésével is forduljanak szakemberhez, szalonokhoz, akik a viszonteladói regisztráció jóváhagyása utáni belépéskor nagykereskedelmi árainkat láthatják!